Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

#Beactive Bowling Open - Calificări în finală - #Beactive Bowling Open

Septimia Hotels & SPA Resort

Calificări în finală – #Beactive Bowling Open

Împărțirea pistelor și sistemul de joc

Miercuri și joi se organizează squad-uri de calificare, în cadrul fiecărui squad se vor juca între 1 – 12 jucători în funcție de înscriere, în caz de suprasolicitare, organizatorul poate decide extinderea numărului jucătorilor care participă într-un squad dar nu mai mult cu 6 persoane pe squad, iar mereu vor încerca sa aloce un număr egal de jucător pe fiecare pistă.
Înscrieri: 4 jocuri / squad
Reînscrieri: 4 jocuri / squad
Jucătorii vor juca câte 1 sau 2 pe pista, în sistem european; toate cele 4 jocuri de calificare se vor juca pe același pistă unde au început jocul fără mutări între jocuri.
Repartizarea pe piste se va efectua în urma tragerii la sorți. Tragerea la sorți a pistelor va fi efectuată în prezența jucătorilor de către organizatori.
Pentru încălzire se vor aloca 5 min./jucător/pistă. Jocurile nu pot începe decât la indicația oficialilor turneului.
Scorul se înregistrează per joc. Cele patru jocuri formează un squad.
Rezultatul celei mai bune squaduri reprezintă scorul jucătorului de calificare, cel care va fi luat în calcul la stabilirea finaliștilor.
Jucătorii pot să se reînscrie în oricâte squaduri doresc, dacă se încadrează în limita timpului alocat.
Este permisă numai o intrare și un număr nelimitat de reintrări.

Calificări în finală (nu se plătește pentru jocurile în finalele)
În caz de egalitate la clasamentul de calificare, la totalul popice, vom folosi următorul criteriu de departajare: se compară totalul popicelor doborâte din ultimul joc (game) din squadul cu care se califică, al jucătorilor la care s-a constatat egalitate. Jucătorul cu cel mai mare ultim joc se clasează în fața. Dacă se repeta egalitatea, atunci se compară totalul popicelor doborâte la penultimul joc (game) și așa mai departe până se constata diferența.

Peste 20 jucători înscriși:

Pas 1. ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 12 jucători, care vor juca în sistem cross, jucătorul clasat pe locul 1-12, 2-11, 3-10 etc, . Vor juca două jocuri, după rezultatul popicelor doborâte se vor califica 6 jucători.

Pas 2.:  Cele mai bune 6 jucători din Pas 1. vor juca în sistem cross: 1-6, 2-5, 3-4. Se vor califica 3 jucători, din care jucătorul cu cel mai bun rezultat se califică direct în Finala mare.

Finala mică: jucătorul clasat pe locul 2-3 din Pas. 2 se vor juca 2 jocuri, câștigătorul va juca în finala mare, iar cel învins va ocupa locul III. din concurs.

Finala mare: jucătorul cu cel mai bun scor din Pas 2. va juca cu câștigătorul din finala mică, câștigătorul va fi cel mai bun jucător din concurs, ocupând locul I.

Sub 20 jucători înscriși:

Pas 1. ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 6 jucători ,  vor juca în sistem cross: 1-6, 2-5, 3-4. Se vor califica 3 jucători, din care jucătorul cu cel mai bun rezultat se califică direct în Finala mare.

Finala mică: jucătorul clasat pe locul 2-3 din Pas. 2 se vor juca 2 jocuri, câștigătorul va juca în finala mare, iar cel învins va ocupa locul III. din concurs.

Finala mare: jucătorul cu cel mai bun scor din Pas 2. va juca cu câștigătorul din finala mică, câștigătorul va fi cel mai bun jucător din concurs, ocupând locul I.