Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Christmas Bowling Cup 2021 - Calificări în finală

Septimia Hotels & SPA Resort

Calificări în finală

Împărțirea pistelor și sistemul de joc

În fiecare zi (de luni până sâmbătă) se organizează squad-uri de calificare, în cadrul fiecărui squad se vor juca între 1 – 12 jucători în funcție de înscriere, în caz de supra solicitare, organizatorul poate decide extinderea numarului jucătorilor care participă într-un squad dar nu mai mult cu 6 persoane pe squad, iar mereu vor incerca sa aloce un numar egal de jucator pe fiecare pistă.
Înscrieri: 4 jocuri / squad
Reînscrieri: 4 jocuri / squad
Jucătorii vor juca câte 1 sau 2 pe pista, în sistem european; toate cele 4 jocuri de calificare se vor juca pe acelaşi pistă unde au început jocul fără mutari ântre jocuri.
Repartizarea pe piste se va efectua in urma tragerii la sorți. Tragerea la sorți a pistelor va fi efectuată în prezența jucătorilor de către organizatori.
Pentru încălzire se vor aloca 5 min./jucător/pistă. Jocurile nu pot începe decât la indicația oficialilor turneului.
Scorul se înregistrează per joc. Cele patru jocuri formează un squad.
Rezultatul celei mai bune squaduri reprezintă scorul jucătorului de calificare, cel care va fi luat în calcul la stabilirea finaliștilor.
Jucătorii pot să se reînscrie în oricâte squaduri doresc, dacă se încadrează în limita timpului alocat.
Este permisă numai o intrare și un număr nelimitat de reintrări.

Calificări în finală
În caz de egalitate la clasamentul de calificare, la totalul popice, vom folosi următorul criteriu de departajare: se compară totalul popicelor doborâte din ultimul joc (game) din squadul cu care se califică, al jucătorilor la care s-a constatat egalitate. Jucătorul cu cel mai mare ultim joc se clasează în fața. Dacă se repeta egalitatea, atunci se compară totalul popicelor doborâte la penultimul joc (game) și așa mai departe până se constata diferența.

CATEGORIA Amatori avansat: ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 12 jucători cu cele mai bune rezultate din clasament. Vor juca trei jocuri, după rezultatul popicelor doborâte se vor califica 4 jucători și vor juca în aceeași sistem cum este descris în FINALA PAS 4

CATEGORIA Amatori începător si Juniori: Se organizează finale dacă există suficienți concurenți pentru a organiza finala. ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA direct 4 jucători și vor juca în aceeași sistem cum este descris în FINALA PAS 4

În categoriile de Amatori sau Juniori finala va fi organizat paralel cu finala pas 4 al Categoriei OPEN pe piste paralele

DESPERADO

Jucătorii necalificați în finală la categoria Profi, care au participat la minim un squad de calificare în această categorie, au posibilitate de a-și rezerva locul în jocul Desperado.
DESPERADO: SÂMBĂTĂ - imediat după ultimul squad
Pentru jocul Desperado se pot înscrie un număr nelimitat de jucători, o singură dată, prin achitarea taxei de înscriere desperado.
Fiecare jucător va juca un singur „game” (joc de 10 frame-uri) și în același timp, numărul pistelor pe care se va juca jocul desperado va fi maxim 2 piste.
2 jucători cu cele mai bune rezultate vor ajunge pe lista finaliștilor pe locurile rezervate pentru ele.
Înaintea jocului DESPERADO nu va fi ungere proaspătă, toți vor juca în condițiile prezente pe piste.

CATEGORIA OPEN - PESTE 50 DE JUCĂTORI ÎNSCRIȘI

ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 24 de jucători:
  • Pe locurile 23 si 24 vor califica 2 jucători cu cele mai bune rezultate din DESPERADO
  • Pe locurile 20-21-22 se vor califica 3 jucători cu cele mai bune rezultate ale zilelor luni, marți, miercuri. În caz de lipsă de concurență pe aceste zile, locurile vor fi umplute cu concurenții din clasamentul de calificări. În caz în care un jucător este câștigâtorul zilei de luni, marți sau miercuri și în aceeași timp ocupă un luc mai avantajos în clasamentul general, care îi rezervă dreptul de a intra direct în semifinală sau finală, atunci automat acest loc de întrare în finală va fi ocupat de către jucătorul clasat pe locul 2 din ziua respectivă.
  • La locurile 1-19 se vor califica cele mai bune 19 jucători din clasamentul general.
  • Jucătorii care nu se prezinte la semifinală sau în finală, locurile lor rămân vacante.

CATEGORIA OPEN - SUB 50 DE JUCĂTORI ÎNSCRIȘI

ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 16 de jucători:
  • Pe locurile 15 si 16 vor califica 2 jucători cu cele mai bune rezultate din DESPERADO
  • Pe locurile 12-13-14 se vor califica 3 jucători cu cele mai bune rezultate ale zilelor luni, marți, miercuri. În caz de lipsă de concurență pe aceste zile, locurile vor fi umplute cu concurenții din clasamentul de calificări. În caz în care un jucător este câștigătorul zilei de luni, marți sau miercuri și în aceeași timp ocupă un luc mai avantajos în clasamentul general, care îi rezervă dreptul de a intra direct în semifinală sau finală, atunci automat acest loc de intrare în finală va fi ocupat de către jucătorul clasat pe locul 2 din ziua respectivă.â
  • La locurile 1-11 se vor califica cele mai bune 11 jucători din clasamentul general Jucătorii care nu se prezinte la semifinală sau în finală, locurile lor rămân vacante.