Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Ajánlatok, promóciók-Katolikus Húsvéti ajánlatunk: Székely hagyományok álomszerű környezetben

Septimia Hotels & SPA Resort

Katolikus Húsvéti ajánlatunk: Székely hagyományok álomszerű környezetben

Fedezze fel a székely hagyományok varázsát, és teremtsen felejthetetlen emlékeket családjával a Septimia Üdülőközpont húsvéti ünnepi hangulatában. Itt, egy gazdag kultúra szívében, egy érzelemmel, hagyománnyal és minőségi időtöltéssel teli vakáció várja Önt. Meghívjuk, hogy élvezze azokat az egyedi élményeket, amelyek színesebbé varázsolják a pihenést, és közelebb hozzák a szeretteihez. Engedje, hogy egy érzelmi utazás ragadja magával, ahol minden tevékenység és együtt töltött pillanat értékes pillanatokat ad az emlékei tárához.

🌷 Élvezd a 10%-os kedvezményt 2024. március 15-ig.

 

FOGLALJON SZÁLLÁST

Mit tartalmaz a csomag?

  • Szállás: 3 pihentető éjszaka
  • Étkezés: félpanzió gazdag reggelivel és svédasztalos vacsorával + piknik a természetben (március 30.) + ünnepi vacsora (március 31.)

Felejthetetlen élmények:

Március 29.: 10:30-13:00

  • Séta a Mini Erdély parkban – Egy lenyűgöző utazás, Erdély több mint kilencven történelmi műemlék épületei és kastélyai között.
  • Látogatás a Rovarok Parkjában – Egy lenyűgöző kaland óriási robotizált példányok között, egyedülálló oktatási élményt nyújtva.

Március 30.:

  • 10:30-16:00 – Lovaskocsi túra és piknik a Várságban – Fedezze fel a természet szépségeit, és az ízletes hagyományos ebédet.

Március 31.:

  • 10:00-13:00 – Különleges Gyerekprogram – Egy nap a játék és a kreativitás jegyében, olyan tevékenységekkel, mint tojáskeresés, tojásfestés és húsvéti díszek készítése.
  • 19:00 – Ünnepi Vacsora székely muzsikával és tánccal – Egy hagyományos ünnepség helyi díjnyertes pálinka kóstolóval egybekötve, zenével és tánccal, ami elbűvöli a szívét.

SPA relaxáció: Naponta korlátlan hozzáférés a pihenés világához melegített medencével, jacuzzival, sós vizű dézsákkal, szaunákkal,  hogy feltöltődjön és megújuljon.

Alakítsa a Húsvétot felejthetetlen történetté a Septimia Üdülőközpontban, ahol minden pillanat lehetőséget kínál a hagyományok élvezetére, a kikapcsolódásra és a családi kötelékek megerősítésére. Szeretettel várjuk, hogy vendégeink lehessenek ebben az ünnepi időszakban, ígérve különleges élményeket és felejthetetlen pillanatokat a szeretteivel.

 

FOGLALJON SZÁLLÁST