Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Ajánlatok, promóciók-Tabuk nélkül - Ismerd meg Oroszlán Szonja igazi arcát!

Septimia Hotels & SPA Resort

Tabuk nélkül – Ismerd meg Oroszlán Szonja igazi arcát!

A tehetséges színésznőt legtöbben a Valami Amerika📽️ című filmből ismerhetjük. Tartalmas szakmai pályafutása során feltűnt számtalan film szereplőjeként, mesefilmek magyar szinkron hangjaként, valamint a Vígszínház oszlopos tagja is, fiatal kora óta. 

Számára is volt egy időszak, amikor bizonytalan volt abban, hogy színészi pályán marad vagy sem. Éles váltásként elköltözött 5 évre Amerikába, ahol állatorvosi asszisztensnek tanult és később dolgozott. Mindig markáns véleményt formáló művésznő 🔜 2023 júniusában ellátogat Székelyföldre, pontosabban a Septimia Hotels & SPA Resorts-ba. 

➡️Három felvonásos előadás során első felében hallhatunk tőle Karinthy Frigyes humoreszkjeiből vagy akár Janikovszky Éva írásaiból. Mesél saját élettörténetének részleteiről, a “miértekről” és a színészi élet szépséges nehézségeiről valamint az útról, hogy hogyan jutott el a lovak gyógyításáig és mit jelent a Masterson módszer. 

Harmadik felvonásban moderátorunk, Lukács László kalauzolásával kicsit mélyebb vizekre evezünk, hiszen párkapcsolatairól, családi életéről kérdezi a színművésznőt.

✨Különleges, meghitt este elé nézünk, ahol irodalom, a színészet és a magánélet egymást váltják a színpadon. Tarts velünk egy izgalmas, sokszínű és tartalmas előadásra!

📍Esemény időpontja: 2023. június 21. – 19:00 óra

🎟️Belépő vacsorával 1 fő részére 140 lej, vacsora nélkül 55 lej. 

❕A vacsorát igénylő vendégek számára kötelező a telefonos asztalfoglalás a 📲0745 133 832-es számon!

❗A jegyek megvásárolhatóak a Septimia Hotel recepcióján.