Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Promoții, oferte - Paște Catolic la Septimia: Tradiții secuiești într-un cadru de vis

Septimia Hotels & SPA Resort

Tradiție, aventură, momente de relaxare în familie.

Paște Catolic la Septimia: Tradiții secuiești într-un cadru de vis

Explorați farmecul tradițiilor secuiești și creați amintiri prețioase alături de familia dumneavoastră în atmosfera festivă a Paștelui la Septimia Resort. Aici, în inima unei culturi bogate, vă așteaptă o vacanță plină de emoție, tradiție și conexiuni familiale. Vă invităm să vă bucurați de experiențe unice, care vor colora amintirile dumneavoastră cu bucurie și vor aduce aproape de cei dragi. Lăsați-vă purtați de un voiaj emoțional, unde fiecare activitate și moment petrecut împreună adaugă pagini valoroase în cartea amintirilor voastre.

🌷 Beneficiați de o reducere de 10% până în data de 15 martie 2024.

 

REZERVĂ ACUM O ESCAPADĂ DE NEUITAT

 

Ce include pachetul?

  • Cazare: 3 nopți de vis 
  • Mese incluse: demipensiune cu mic dejun bogat și cină tip bufet suedez + picnic în natură (30 martie) + cină festivă (31 martie)

Experiențe memorabile:

29 martie: între orele 10:30-13:00 

  • Plimbare la parcul Mini Transilvania – O călătorie vizuală impresionantă pentru a admira machetele minunate a peste nouăzeci de monumente istorice din Transilvania.
  • Vizită la Parcul de Insecte – O aventură fascinantă printre exemplare gigantice robotizate, pentru o experiență educativă unică.

30 martie:

  • Între orele 10:30-16:00 Călătorie cu căruța și picnic la Vărșag – Explorați frumusețile naturii și savurați un delicios prânz tradițional, pregătit în mijlocul naturii.

31 martie:

  • Între orele 10:00-13:00 – Program Special pentru Copii – O zi de joacă și creativitate cu activități precum căutarea ouălor, pictura pe ouă și crearea decorațiunilor pascale.
  • Ora 19:00 – Cină Festivă cu muzică și dans secuiesc – O seară vibrantă de sărbătoare cu degustări de pălincă locală premiată, muzică și dansuri care vă vor încânta inima.

Relaxare la SPA: Bucurați-vă zilnic de acces nelimitat la o lume a relaxării cu piscină încălzită, jacuzzi, ciubere cu apă sărată, saune și multe altele, pentru a vă reîncărca și revitaliza.

Transformați Paștele într-o poveste memorabilă la Septimia Resort, unde fiecare moment este o oportunitate de a vă bucura de tradiții, relaxare și legături de familie.

 Vă așteptăm cu brațele deschise să vă fim gazde în această perioadă de sărbătoare, promițându-vă experiențe pline de căldură și momente memorabile alături de cei dragi.

REZERVĂ UN SEJUR