Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Ștrand Septimia Hotels & SPA Resort

Rezervati un hotel în Odorheiu Secuiesc

Piscine, ciubere cu apă sărată

Ștrand

Zilele însorite de vară sunt mai relaxante dacă le petreci la ștrandul Septimia Resort! O adevărată oază de liniște potrivită atât pentru familii cu copii, cât și pentru grupuri de tineri. În caz de vreme nefavorabilă, te poți bucura de facilitățile noastre de wellness.

Dotări ștrand:

– Piscină semi-olimpică: dimensiuni 12×25 m, adâncimea variază treptat de la 1,6 m până la 1,8 m, temperatura apei este de 25-27°C.

– Piscină copii: dimensiuni 12×12 m, adâncimea variază treptat de la 0,6 m până la 0,9 m, temperatura apei este de 30-32°C.

– Ciubere cu apă sărată exterioare

– Spațiu de joacă exterior pentru copii

– Pool bar cu băuturi, snackuri și înghețată

– Spații verzi pentru relaxare

– Șezlonguri

– Terasă și restaurant Station Pub and Bowling

– Locuri de parcare gratuite și supravegheate video

spații de joacă, mâncare bună, curățenie

Locul ideal pentru familie

Piscina specială pentru copii, unde temperatura apei este menținută între 30-32°C, și spațiul de joacă exterior îi vor încânta pe cei mici, în timp ce spațiile verzi generoase vor oferi o atmosferă plăcută pentru întreaga familie, chiar și pentru vârstnici. Punem mare accent pe igienă și ne asigurăm că spațiul este unul sigur. Micul dejun, prânzul și cina se pot servi în restaurantul nostru, Station Pub & Bowling.

gourmet cuisine, meniul zilei, deserturi delicioase

Restaurant cu terasă Station Pub & bowling

În restaurantul nostru poți savura preparate pregătite de către bucătarii noștri experimentați. Utilizăm doar ingrediente proaspete și de sezon, achiziționate direct de la producătorii locali, pentru a-ți oferi o experiență autentică și savuroasă.

Poți servi micul-dejun, prânzul și cina. Ai posibilitatea de a alege între preparatele a la carte, pentru o experiență personalizată, și meniul zilei, care îți oferă o varietate de opțiuni gustoase.

seri de vară colorate

Piscină iluminată noaptea

Experiență nocturnă memorabilă în jurul piscinei noastre iluminate. Te poți relaxa într-un loc special creat pentru grupurile de tineri și pentru cei care doresc să se destindă într-o atmosferă specială în timpul serii. Pool barul nostru îți oferă o varietate de băuturi, snackuri și înghețată delicioasă, pentru te răsfăța în serile de vară.

locul potrivit și pentru vârstnici

înot, hidroterapie și masaj

Ștrandul nostru este un loc potrivit și pentru persoanele în vârstă. Avem două ciubere cu apă sărată în exterior, care oferă beneficii terapeutice pentru problemele de circulație și care diminuează disconfortul fizic prin hidroterapie.

Diminețile sunt ideale pentru înot și relaxare, iar în combinație cu un masaj terapeutic pot revigora întregul organism. În plus, o partidă de șah pe marginea piscinei poate răcori atât corpul, cât și mintea.

prețuri și alte beneficii incluse

Program, tarife și acces

Program de funcționare:

- Luni-vineri: 7:00-22:00

- Weekend: 9:00-22:00

- Jumătate de zi: 16:00-22:00

Oferim intrare la preț redus pentru biletele de familie.

Intrarea la ștrand îți asigură acces la terenurile de sport, inclusiv la terenul de beachvolley, și la ciuberele exterioare cu apă sărată.

În caz de vreme nefavorabilă, avem întotdeauna opțiunea de bilet combinat pentru ștrand și wellness.

Poți vedea prețul biletelor accesând următorul - link.