Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Rólunk Septimia Hotels & SPA Resort

Book Hotel Odorheiu Secuiesc

Ahol élmény a pihenés

Rólunk

Septimia Hotels & SPA Resort – ahol élmény a pihenés!

Üdülőhelyünk Erdélyben, Székelyudvarhelyen található, egy pezsgő kulturális életű kisvárosban.

Septimia – az antik kor varázsa, a jelen kényelme, az élmények egyedisége!

Pihenés és kényeztetés

Töltsön egy szenzációs nyaralást, ahol ötvözheti a pihenést az aktív kikapcsolódással: a tágas 3 vagy 4 csillagos szállodai szobák pihentető kényelmet biztosítanak, lazítson a wellness központunkban, szórakozzon a bowling-ban, továbbá ízletes ételekkel koronázza meg az üdülést. Válassza a wellness, nászutas csomagokat és ne maradjon le kedvezményes ajánlatainkról sem!

Gyógyászati szolgáltatások

Hatékony kezelések különböző gyógyászati panaszokra! A jelenleg kialakuló gyógyászati részlegünkkel, valamint a kínált gyógyászati szolgáltatásainkkal új területre lépünk, hiszen az eddigi rekreációs, relaxáló szolgáltatásaink mellett hatékony kezeléseket kínálunk különböző egészségügyi problémákra. Szakemberekkel bővült a csapatunk, a tapasztalt terapeutánk mellett együttműködünk egy fogászati rendelővel, amely az üdülőközpont területén működik.

Családi és gyerek programok

Lazítson miközben gyerekei szórakoznak! Mi gondoskodunk gyerekeiről miközben Ön a medence parton lazít vagy épp egy különleges masszázs jótékony hatásait élvezi. A gyerekek számos szórakoztató szolgáltatás közül választhatnak: úszásoktatás, vízi játékok, bowling oktatás, sportok, kreatív tevékenységek, játszótér. Az egész családnak tartalmas és változatos kikapcsolódási lehetőségeket biztosítunk!

Partnere üzleti utazása során

Kifinomult és elegáns környezetben megfelelő szolgáltatásokat kínálunk a sikeres üzleti utazásához: konferencia terem, őrzött parkoló, ingyenes WIFI, csapatépítő ajánlatok (bowling bajnokság, karaoke, főzőtanfolyamok, pálinka kóstoló és tábortűz, grill party, folklór program, borkóstoló, csoportos méregtelenítés, igény esetén kizárólagosság biztosítása, kirándulások).

Fedezze fel Erdély szépségeit

Élvezze a székely vendégszeretetet és fedezze fel a régió változatos programajánlatát: ökoturizmus, vadles, bicikli túrák, hegyi túrák, lovaglás, fotóturizmus, kulturális turizmus, Balu kalandpark, esztena látogatás, sárkányrepülés.