Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Business Club-TEAMBUILDING A SEPTIMIÁBAN

Septimia Hotels & SPA Resort

fejlessze a csapatot

TEAMBUILDING A SEPTIMIÁBAN

A Septimia Resortnál hiszünk abban, hogy sikerünk alapja az erős csapat. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk egy egységes és hatékony csapat kialakításában. Csapatépítő programjainkon keresztül nem csak csapatának együttműködési és kommunikációs készségét fejlesztjük, hanem emlékezetes élményt is nyújtunk üdülőhelyünkön. A csapatépítő tevékenységeink mellett rendelkezünk egy teljesen felszerelt konferenciateremmel is, hogy az üzleti találkozók és konferenciák is maradandóak legyenek.

Vegye igénybe a limitált ideig kapható teambuilding ajánlatunkat május és június között, amely a hétköznap történő foglalásokra érvényes, és magában foglal egy 50%-os kedvezményt a konferenciaterem bérlésére, valamint ingyenes belépést a wellness központunkba.

További információkért és személyre szabott ajánlatokért keressen minket a 0741075465-s vagy a sales@septimiaresort.ro e-mail címen.

 

Fedezze fel azokat a tevékenységeket, amelyeket egy csapatként fognak átélni és élvezni:

a kihívások szerelmeseinek

BOWLING VERSENY

A bowling versenyek során szórakoztató és pihentető módon fejlődhet a csapatszellem. Lehetőséget ad jobban megismerni egymást, a kollégákat, hiszen szükséges az együttműkődés, a közös stratégia építése.

egy jól megérdemelt pihenésért

KÜLÖNLEGES WELLNESS PROGRAMOK

Egy hosszú munkanap vagy hét után lehetőséget biztosítunk ellazulni és feltöltődni wellness részlegünkön. Itt pihenhet a test és a lélek, miközben a nyugodt környezet kiváló helye lehet a tartalmas beszélgetésekre és egymás megismerésére.

Kiemelkedő spa szolgáltatásaink között szerepel többféle masszázs és szépészeti kezelés, sódézsa, édesvizű pezsgőfürdők és úszómedence is.

Kattints ide további részletekért a SPA szolgáltatásokról.

a zenekedvelőknek

KARAOKÉ

Egy szórakoztató módja a kötetlen beszélgetésnek és felejthetetlen emlékeknek. Fedezzék fel a kollégák rejtett tehetségét, jó hangulatban és remek zenével egybekötve.

a sportkedvelőknek és nemcsak

VERSENYEK: FOCI, ÚSZÁS ÉS MÉG SOK MÁS

A Septimia Resortban sokféle izgalmas sportversenynek biztosít helyet.

Legyen szó futballról, úszásról, teniszről vagy más sportokról, kültéri vagy beltéri mozgásról, mindenkinek találunk valamilyen elfoglaltságot.

Ezek a sportesemények nem csak elősegítik a csapatszellem kialakulását, erősödését és a közösségi együttműködést, hanem az egészségnek is jót tesznek. A barátságos versenyzés öröme és a csapatmunka kéz a kézben jár.

a merészeknek

PÁLINKA KÓSTOLÓ ÉS TÁBORTŰZ

A legízletesebb pálinkákkal várunk, a csillagos ég alatt és a ropogó tábortűz társaságában. Ezt az élményt biztosan nem felejti el a csapat!

az aromák kedvelőinek

BORKÓSTOLÓ ÉS HAGYOMÁNYŐRZÉS

A borkészítés valódi művészet, melyet nem érdemes kihagyni. Meghívunk egy csodálatos utazásra, ahol a vidék ízei és aromái között barangolva lehet új élményeket szerezni.

akik a kihívásokat szeretik

OFF-ROAD ÉS ATV TÚRÁK

A legizgalmasabb élményekért ajánljuk az off-road túrákat, ahol biztosan nem lesz hiány az adrenalinból és élményekből.

Vezi detalii

a sikeres találkozókhoz

KONFERENCIATEREM

Csapatépítő tevékenységeink mellett rendelkezünk egy teljesen felszerelt konferenciateremmel is, hogy az üzleti találkozók és konferenciák is maradandóak legyenek.

Konferenciatermünk alkalmas vállalati eseményekhez, prezentációkhoz és workshopokhoz is. Egy nyugodt és professzionális környezetben a Septimia Resort ideális helyszín az építő tevékenységek és üzleti események összekapcsolásához.

További részletekért kattintson ide.

Detalii

RÉSZLETEK

A csapatépítő tevékenységek maximális létszáma 80 fő, így valódi személyre szabott élményt biztosíthatunk a résztvevőknek.

További részletekért és ajánlat kérésért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a 0741075465-ös telefonszámon vagy az sales@septimiaresort.ro e-mail címen.

Segítünk létrehozni felejthetetlen csapatépítő élményt!