Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Foglalási feltételek Septimia Hotels & SPA Resort

Book Hotel Odorheiu Secuiesc

Foglalási feltételek

Szobafoglaláskor vendégeink elfogadják a szálloda belső szabályzatát, valamint a személyes adatok felhasználására és feldolgozására vonatkozó irányelveket – a GDPR-t.

Telefonos foglalás esetén a feltételeket az érkezés pillanatában fogadják el.

Szobafoglalás

A szobafoglalás főként online történik a www.septimiaresort.ro weboldalon keresztül, közvetítő internetes portálokon keresztül, mint Booking.com, travelminit.ro, experia.com, h2b.ro stb, valamint e-mail-ben vagy telefonon a megadott elérhetőségeken, illetve személyesen a hotel recepció személyzeténél.

Érkezés – Távozás

Szobák elfoglalása: 14 órától lehet a szobát átvenni
Szobák elhagyása: elutazás napján 11 óráig kell a szobát átadni. Távozás után a szobákat leellenőrizzük, amennyiben hiányt, vagy károkozást észlelünk, a rongálásért a vendég anyagi felelősséggel tartozik.
Késői távozás lehetősége: Késői távozás esetén, 18 óráig az aktuális napi szobaár 50%-a, 18 óra után az aktuális napi szobaár 100%-a kerül felszámításra.
A SPA szolgáltatások – amennyiben a vásárolt szolgáltatás csomag része volt, akkor a távozás napján a SPA szolgáltatásai ugyancsak 12 óráig vannak beleértve a csomag árába és késői távozás igénylése esetén a kifizetett ár erre a szolgáltatásra is kitérhet.

Fizetési/lemondási feltételek
Foglalás csak akkor véglegesíthető, ha a megrendelt foglalásban szereplő feltételek (például előleg) teljesítve lettek a felek által. Helyszíni fizetési lehetőség esetén bankkártya garanciát kérünk kedves vendégeinktől. A bankkártya adataira (kártya tulajdonosa, száma, érvényessége) a foglalási garanciához van szükségünk.

A foglalás fennmaradó értékét mely előzetesen nem került térítésre, a helyszínen érkezéskor, vagy legkésőbb a távozás előtt lehet kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
Egyéni megrendelések esetében, a megrendelt szolgáltatás, az érkezés előtt 48 órával díjmentesen lemondható. Vissza nem térítendő (non-refundable) csomag esetén a kifizetett összeget nem áll módunkban megtéríteni.
Lemondási díj: az érkezést megelőző 48 órán belüli lemondás esetén a befizetett összeget, mely általában a foglalás értékének maximum 50%, nem térítjük vissza. Helyszíni fizetési opció esetén a vendégtől az első éjszaka díját számoljuk fel.

Szállodánkban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
Készpénz: RON vagy EUR
Hitelkártyák: VISA, Mastercard
Üdülési kártya: Sodexo, Edenred, ChequeDejéuner
Megjegyzés: csak a szállással egybekötött szolgáltatások kiegyenlítésére van lehetőségünk a kártyát elfogadni. A vakációs kártyákat csak a tulajdonos használhatja fel.

Mindennemű számla RON-ban lesz kiállítva. A vendég tudomásul veszi, hogy EUR alapú foglalás esetén a fizetendő összeget az aktuális BNR árfolyamon számítjuk ki és a számla kiállítása RON-ban történik.
Előleg bekérése esetén az előleg csak abban az esetben számít elfogadottnak, ha annak összege a szálloda bankszámlájára megérkezett.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a számlázás 07.00-21.30 óra között történik. Éjszakai, vagy kora reggeli elutazás esetén kérjük értesíteni a recepciót előző este a számla elkészítése végett!

Kisállatok
A szállodai szobába felár ellenében kisállatot (<5 kg) fogadunk. Az állat által a berendezésben okozott minden nemű kárt a vendég köteles megtéríteni.
A szálloda éttermébe, a wellness részlegbe, valamint a strandra kisállat nem vihető be.

Viselkedés a hotelben
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és azt hangoskodással ne zavarják. (Különösen 22:00 óra után figyeljenek egymás nyugalmára.)
Az hotel étteremben kérjük megfelelő ruházatban érkezzen, fürdőruhában tartózkodni az étteremben tilos.
A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos.
A szálloda eszközeit rendeltetés szerűen kell használni.
A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező.
Károkozás esetén a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.
Szobáink nemdohányzó szobák, ezért kérjük vendégeinket, hogy használják a dohányzásra kijelölt helyeket, amelyek rendelkezésükre állnak a szálloda bejáratánál, valamint a szálloda teraszán. A szobában való dohányzás esetén szállodánk 100 RON összegű díjat számít fel!
A wellness / strand részleg használatához minden kedves szállóvendégünknek, akinek a csomagárban benne van a wellness / strand szolgáltatások használata, bejelentkezéskor törölköző kártyát adunk át. Kérjük igényelje a törölközőt a szálloda recepciójánál ezen kártya átadásával. Bármikor igényli, cseréljük törölközőjét, igényét szintén a szálloda recepciónál jelezze. Amennyiben a törölközőkártya elutazáskor nem kerül leadásra akkor annak értékét a vendég köteles megtéríteni.
Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobai törülközőket ne vigyék át a wellness részlegbe.
Amennyiben a szobai fürdőköpenyt a wellness részlegben is használja, kérjük a szobába visszahozni.

Biztonság
A szálloda területén több biztonsági kamera rendszer működik.
A szobákban hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget! Kérjük vendégeinket, használják a szobában levő széfet értéktárgyaik biztosítása érdekében. Szállodánkban való fegyverbirtoklás esetén a vendég ezt köteles jelezni a recepciónál és a fegyvert/muníciót az erre fenntartott fegyverszéfben elhelyezni.
A szoba elhagyásakor az ajtót MINDEN ESETBEN zárni kell.
A talált tárgyakat a szálloda recepción kell leadni.
Javasoljuk a szobakártya leadását a recepciónál, elvesztése esetén 100 RON értékű pótdíjat számítunk fel.
A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni tilos. Kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket csak saját felelősségre használjanak. Az esetleges általuk okozott károkat, mely a vendég által való üzemeltetésből fakad, a vendég köteles megtéríteni. A vasalási igényüket kérjük jelezzék a szálloda recepciónál.
Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepciónál haladéktalanul jelezzék.
A szállodai szobában felejtett tárgyakat 1 hónapig őrizzük meg.

Parkolás
Szállodánk sorompóval felszerelt parkolóval rendelkezik, melynek használata ingyenes a szállóvendégek számára. Az érkezéskor kapott parkolókártyát kérjük elutazás napján a recepción leadni.
A szálloda előtti kétirányú forgalmas udvarban biztonsági okból parkolni tilos.

Reggeli / egyéb étkezés
A szobaár tartalmazza a reggelit, amelyet a hotel étteremben szolgálunk fel hétköznap 7:00 és 10:00 óra között, hétvégén 8:00 és 11:00 óra között.
A reggeli büféasztal esetén korlátlan ételfogyasztás biztosított, amennyiben nem büfé rendszerű, a reggeli étlapból való rendelés esetén a vendég kérésének megfelelően biztosítjuk az ételek felszolgálását.
Az étkezéseknél kérjük a megfelelő öltözékben jelenjenek meg.

Hideg-csomag: a reggeli hétköznap 7:00-10:00 óra, hétvégén 8:00-11:00 óra között áll vendégeink rendelkezésére. Amennyiben kedves vendégeink a korai elutazás miatt nem tudják igénybe venni azt, úgy külön kérésre hideg-csomagot készítünk.
Nem a szállodában vásárolt ételt, italt a vendég csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja el.

A konyha 22:00 óráig tart nyitva, az utolsó rendelést 21:.30-ig tudjuk felvenni.

Egyéb szolgáltatások

A Septimia Resort wellness részlegének, strandjának, bowling termének és éttermeinek szolgáltatásai, nem kizárólagos használattal vehetőek igénybe. Ez azt jelenti, hogy az említett tereket a hotel vendégeink meg kell osszák más fizető vendégekkel is.

Minden szolgáltatás igénylését (wellness, masszázs, asztalfoglalás, bowling pálya foglalás, stb) csak előzetes foglalás esetén áll módunkban biztosítani, melyet jelezhet az érkezést megelőzően e-mailben, vagy telefonon, valamint a helyszínen a szálloda recepciójánál.

A strand területén a napozóágyakat 12 óráig tartjuk fenn a szállóvendégeink számára.
A strand használatához kötelező a fehér karszalag viselése.
Elutazás napján a vendégeink számára 3 óra wellness részleg és/vagy strand használatának lehetőségét biztosítjuk, 12.00 óráig. Ezután csak belépőjegy megváltásával használhatóak ezen szolgáltatásaink.