Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

SEPTIMIA KUPA - június 30 - július 2.-Programok és szórakozás

Septimia Hotels & SPA Resort

Programok és szórakozás

Egész hétvégén dübörög az élet a Septimiában!

A hétvégét TÓTH GABI X FRICSKA koncerttel zárjuk, a számtalan program mellett, a maximális szórakozásért!

 

A koncertre a jegyeket a Septimia Hotel recepciójánál, vagy a bilet.ro oldalon lehet megvásárolni.

Jegy ára: 35 lej

 

1. nap

Péntek- június 30.

21:30 – LetShow koncerttel indítjuk a buli programot, melyet DJ Sottoman koronáz meg


Kolozsvár soha nem szűkölködött tehetségekben, s ezt bizonyítja a LetShow Zenekar produkciója is, mely mára a felhőtlen szórakozás, a jókedv és a minőségi, sokszínű zene szinonimája lett.
Miként azt a csapat neve is mutatja, ha a banda belecsap a „LetShow”-ba, lesz itt minden, mi szemnek, szájnak, de legfőképp a fülnek ingere. Kortalan örökzöldek, a rock- és popzene nagy klasszikusai, a magyar és a nemzetközi dallamok mind-mind repertoárjuk részét képezik, melyet úgy állítottak össze a 2020-ban alakult csapat tagjai, hogy e mai este még véletlenül se záruljon tánc és buli nélkül.
A zenekar vállaltan a „könnyű műfaj” képviselője, ám mégis mindenkit biztosítanak: amint felcsendülnek az első dallamok, ők véresen komolyan gondolják a szórakoztatást.

2. nap

Szombat - július 1.

22:00 – Mulatozás a szín alatt a HUZAVONA együttessel


Retro Party Horváth GáborralSzórakozás - egész hétvégén:
Gyerekprogramok: arcfestés, kreatív foglalkozások, vízi csúszda, gyereknek vizes lufi verseny
Ambach alapítvány elsősegély bemutatók
E-bike
BeerPong
Vizes kötélhúzás
Sörivó verseny

3. nap

Vasárnap - július 2.

Tóth Gabi az egyik legsokoldalúbb, legismertebb magyar énekesnő, erőteljes hangja és személyisége lenyűgözi a közönséget. Karrierje tehetségkutatónak köszönhetően indult el, azóta pedig számos szerepben helyt állt, volt mentor és zsűri is.
A hirtelen jött népszerűség, siker nem változtatta meg. Ma is az a természetes, közvetlen vidéki lány, aki 19 évvel ezelőtt fellépett a világot jelentő deszkákra. Néhány éve újra visszatalált a gyökereihez, az autentikus, magyar népzenéhez. Legújabb dalait már ez a stílus jellemzi, persze, modern feldolgozásban. Ezt tükrözi, teljes harmóniában, az újra gondolt népviselet is, amit a fellépésein, és a hétköznapi életben is visel.  2023-as koncertjein a Fricska Tánccsapattal közösen lép színpadra.
A Fricska néptánccsoport, tagjai, Papp Gergő és Papp Máté, Szabó Dániel és Popovics Márk, bebizonyították, hogy ők a világ leggyorsabb néptáncosai, nemcsak lábbal, hanem kézzel is a leggyorsabb ritmust ütik a világon: 45 csapás és koppintás 1 másodperc alatt. 2015 májusában pedig az angol X-faktor, a Britain’s Got Talent zsűrijét és közönségét is lenyűgözték.
Tóth Gabi színpadi jelenléte és előadásmódja magával ragadó, amely kiválóan illeszkedik a Fricska, a világ leggyorsabb néptáncosainak dinamikus műsoraihoz.
Ez az igazi Tóth Gabi, aki mindig a lelkét is igyekszik átadni a közönségnek!
A 13. Septimia Kupa keretén belül, vasárnap 19 órától fergeteges koncertre hívunk!
Koncertre a belépő 35 lej (VIP jelentkezők számára ingyenes) Fotó forrása: Ripost.hu/ Boldog Atti