Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Septimia Hotels & SPA Resort - Concurs "Tineri bucătari"

Septimia Hotels & SPA Resort

Concurs „Tineri bucătari”

Căutăm tineri pasionați de gătit!

Concursul „Tineri bucătari” este o competiție culinară adresată liceenilor din 16 județe din România – Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, precum și din municipiul București.
Căutăm participanți din clasele liceale – care doresc să-și demonstreze talentul în bucătărie – și ne propunem să susținem inițiativele, motivațiile personale ale tinerilor, colaborarea, comunicarea în limba română și competența multiculturală.
Prin concurs, dorim să oferim elevilor participanți o viziune pentru viitor și să promovăm potențialul turistic al județului Harghita.

Concursul este organizat în parteneriat cu Visit Harghita, Inspectoratul Școlar Județean Harghita și Primăria Municipiului Odorheiu Secuiesc.

Completează un formular de participare, filmează-te în timp ce prepari o rețetă și califică-te în finala organizată la Septimia Hotels & SPA Resort din Odorheiu Secuiesc!

Vom alege câte trei elevi din fiecare județ:
de la școli cu predare în limba română,  în limba maghiară și în limbile altor minorități!

Regulament concurs

Formular de participare

Formularul de participare și videoclipul de prezentare trebuie trimise pe adresa de e-mail marketing@septimia.ro până la data de 15 decembrie 2022.

PREMII:

  • Se vor desemna trei câștigători ai finalei – un elev român, un elev maghiar și un elev aparținând altor minorități naționale
  • 🤩🤩🤩Boro Info Group oferă unui câștigător ales de juriu posibilitatea de participare la un curs de perfecționare de 2 zile în domeniul cofetăriei sau gastronomiei la Academia de Cursuri Pangastro🤩🤩🤩