Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Business Club - TEAMBUILDING ÎN RESORT

Septimia Hotels & SPA Resort

Descoperă oferta limitată!

TEAMBUILDING ÎN RESORT

La Septimia Resort, credem că succesul nostru se datorează echipei noastre incredibile. Și suntem pasionați să vă ajutăm să vă construiți propria echipă de succes. Cu ofertele noastre de teambuilding în resort, nu doar că vă antrenăm echipa în abilitățile esențiale pentru colaborare și comunicare, dar vă oferim și o ocazie unică de a vă bucura de un sejur memorabil.

Beneficiați acum de oferta noastră limitată pentru teambuilding în resort perioada mai-iunie 2024, valabilă pentru rezervările făcute în timpul săptămânii, care include o reducere de 50% la închirierea camerei de conferințe și intrare gratuită la centrul nostru SPA.

Pentru detalii suplimentare și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0741075465 sau pe adresa de email sales@septimiaresort.ro.

Descoperiți activitățile de care vă veți bucura în echipă:

pentru pasionații de competiții

Concursuri de Bowling

În cadrul acestui concurs de bowling, veți experimenta adrenalina și competiția într-un mod distractiv și relaxant. Fiecare echipă va avea ocazia să își demonstreze abilitățile și strategiile, consolidând astfel spiritul de echipă.

pentru o oază de relaxare binemeritată

Programe Speciale de Saună și Spa

După o zi intensă de lucru, vă puteți relaxa și rejuvena cu programele noastre speciale de saună și în centrul nostru de spa.

Aici, veți avea ocazia să vă detoxificați corpul și să vă destresați, facilitând astfel o mai bună colaborare în echipă. Cu servicii de spa de top, vă puteți bucura de masaje relaxante și tratamente de înfrumusețare pentru a vă revigora complet.

Click aici pentru mai multe detalii legate de serviciile de SPA.

pentru cei cu ureche muzicală

Sesiuni de Karaoke

Încurajați spiritul de echipă și dezvăluiți talentele ascunse ale colegilor dumneavoastră într-o sesiune de karaoke. Acesta este un mod distractiv de a sparge gheața și de a crea amintiri de neuitat.

pentru cei sportivi și nu numai

Competiții Sportive: Fotbal, Înot șI NU NE OPRIM AICI

La Resortul Septimia, vă invităm să vă alăturați competițiilor sportive variate și captivante. Indiferent dacă sunteți pasionați de fotbal, doriți să înotați în piscina noastră relaxantă sau să vă testați abilitățile la tenis și alte sporturi, avem o experiență pentru fiecare.

Aceste activități sportive nu doar că vor promova colaborarea și spiritul de echipă, dar și bunăstarea membrilor echipei. Experimentați bucuria competițiilor prietenoase și îmbunătățiți relațiile dintre colegi prin intermediul activităților sportive din cadrul Septimia Resort.

pentru cei exploratori

Gustare de Pălincă și Foc de Tabără

Bucurați-vă de o gustare de pălincă și petreceți timp în jurul unui foc de tabără sub cerul înstelat. Această experiență va întări legăturile dintre colegi și va crea momente speciale de conectare.

pentru exploratorii de arome

Degustare de Vin și programe folclorice

Explorați lumea vinului prin intermediul unei sesiuni de degustare. Veți descoperi aromele și bucuriile vinurilor locale într-un mediu relaxant și educativ.

pentru cei cărora le plac provocările

Programe Off-Road și ATV

Pentru aventurierii din echipa dumneavoastră, oferim programe off-road și ATV care vă vor testa limitele și vă vor oferi o experiență plină de adrenalină.

Vezi detalii

pentru conferințe de succes

Sală de conferință

Pe lângă activitățile de teambuilding captivante, dispunem de o sală de conferințe complet echipată pentru a vă susține în organizarea întâlnirilor și conferințelor dumneavoastră de afaceri.

Sala noastră de conferințe este potrivită atât pentru evenimente corporate, prezentări, cât și pentru sesiuni de brainstorming sau traininguri. Cu un cadru relaxant și profesional, resortul Septimia este locul ideal pentru a combina activități de teambuilding cu evenimente de afaceri.

Vezi mai multe detalii aici.

Detalii

de reținut

Detalii

Numărul de persoane maxim pentru un teambuilding este de 80, pentru a vă asigura o experiență intimă și personalizată.

Pentru detalii suplimentare și oferte personalizate, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0741075465 sau pe adresa de email sales@septimiaresort.ro.

Suntem aici pentru a vă ajuta să creați o experiență de teambuilding de neuitat!