Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Christmas Bowling Cup 2023 - FINALA

Septimia Hotels & SPA Resort

FINALA

În toți pașii finalelor, în caz de egalitate, pentru departajare o să decide scorului ultimului game, în caz de egalitate se verifică game-ul anterior. Înaintea jocului va fi ungere proaspătă.

FINALA PAS 4:
Ordinea de intrare în pasul final se stabilește după medie jocurilor din Pasul 3 (respectiv 1 sau 2 în funcția numărului de jucători înscriși).
Înaintea jocului va fi ungere proaspătă.

PAS 4.1: Jucătorii clasați pe locul 4 și 1 vor juca până la 2 meciuri câștigate în sistem cross (american) pe pistele 3-4, respectiv jucătorii clasați pe locurile 2 și 3 vor juca și ei până la 2 meciuri câștigate în sistem cross pe aceeași pistă fără mutare. Un meci va avea un rezultat 1-0 sau 1-1. Jucătorul câștigător care acumulează 2 puncte merge mai departe în Finala mare, iar jucătorul învins va intra în Finala mică.

Finala mare: Concurenții vor lupta până la acumularea a 2 puncte din meciurile finalei mare. În caz de egalitate obțin 1-1. Jucătorul care va fi învins primește locul 2 iar cel care a acumulat 2 puncte va obține titlul Campionul Christmas Bowling Cup 2022

Finala mică: Concurenții vor lupta până la acumularea a 2 puncte din meciurile finalei mare. În caz de egalitate obțin 1-1. Jucătorul care a acumulat 2 puncte va obține locul 3.

Festivitate de premiere imediat după terminarea meciurilor în toate categoriile.