Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Bowling - Cupa Septimia - Concurs de Bowling 2024

Septimia Hotels & SPA Resort

Cupa Septimia – Concurs de Bowling 2024

3-7 iulie 2024

PROGRAM TURNEU / REZULTATE

OFERTĂ DE CAZARE – 10% REDUCERE

CALIFICĂRI ÎN FINALE

URMARESTE CONCURSUL LIVE

UNGERE

Program finale – Duminică (programul se poate modifica în funcție de finale organizate / 2 iulie va fi publicat ora exactă a finalelor):

9:00 – Finala categoria B Pas I. (numai peste 12 concurenți înscriși)

12:00 – Finala categoria Open  Pas I. (numai peste 12 concurenți înscriși)

15:00 – Finala categoria OPEN / B / Junior

Categorii OPEN: jucătorii peste o medie de 170 de popice

Cat. B: jucătorii sub o medie de 170 de popice

Juniori: jucătorii sub 18 ani

Taxă de înscriere Cat. OPEN:

Taxa de înscriere: 120 RON / Taxa de reînscriere: 70 RON – include acces la concerte, folosirea piscinei exterioare, factura fiscală, serviciu medical la fața locului

Cat. B:

Taxa de înscriere: 90 RON / Taxa de reînscriere: 70 RON – include numai înscrierea la concurs, factura fiscală, serviciu medical la fața locului

Cat. Junior: 50 RON

Taxă de reînscriere Cat. OPEN, Cat. B: 70 RON – în funcție de locuri libere

Cat. Junior: 50 RON – în funcție de locuri libere

Handicap 

Copii intre 16-17 ani
Copii intre 14-15 ani
Copii intre 12-13 ani
Copii intre 10-11 ani
Copii intre 8-9 ani

 

4 popice / game
8 popice / game
12 popice / game
16 popice / game
20 popice / game

Handicap femei 8 popice / game
* handicapul de vârstă se cumulează cu handicapul de sex

Conditii de rezervare / anulare

Prin telefon, sau e-mail:
  • Pál Csaba – 0749 055 180
  • E-mail: bowling@septimia.ro
Program turneu:
  • Calificări: Miercuri-Sâmbătă
  • Finale: Duminică
Condiții de anulare: În cazul în care un jucător înscris se retrage de pe lista sau nu se prezintă cu minim 30 minute înainte de ora de start, locul său poate fi atribuit în ordinea jucătorilor aflați pe lista de așteptare. Locurile în squaduri nu pot fi cedate benevoi de jucători unei terțe persoane.
Piste / ungere:
Lanes 6 lanes, QubicaAMF SPL lane
Approach QubicaAMF Ultra Slide
Pinsetter QubicaAMF 90 XLi
Oil machine KEGEL Kustodian Model B

CATEGORII

La înscriere, jucătorul va preciza în ce squaduri și în ce categorie dorește să se înscrie, în funcție de locuri libere.
Un jucător va fi considerat efectiv înscris în competiție odată cu achitarea taxei de participare.
Componența squadurilor se va stabili în ordinea cronologică a înscrierilor. În cazul în care un squad este completat integral, jucătorii se pot înscrie pe lista de așteptare (telefonic sau prin e-mail).
Un junior Nu este automat înregistrat în mai multe categorii.
Un jucător poate să se înscire în mai multe categorii, dacă achită taxa de participare (juniorii în categoriile amatori sau profi, amatorii în categoria avansat sau profi) și înainte de a începe squadul se comunică acest lucru organizatorilor.
La fiecare înscriere sau reînscrieri va fi specificat de către jucători categoria în care doresc să fie luată în calcul rezultatul respectiv.
Categoria OPEN:
În această categorie se pot înscrie atât concurenții care sunt legitimați la o Federație de bowling sau popice cât și cei amatori adică nelegitimați la nici-o Federație. Jucătorii care au fost înregistrați la comnpetiții în ultimii doi ani și au fost clasați cu o medie de peste 170, pot să se înscrie numai în categoria A, indiferent că sunt sau nu legitimați la o federație anume.
CATEGORIA B:
Concurenții cu medii înregistrate la competițiile precedente sub limită de 170 de popice pot să se înscrie în această categorie.
CATEGORIA Juniori :
În această categorie pot participa toți tinerii sub vârsta de 18 ani.
Echipamentul de joc / Regulile generale de joc

Premii

LOC. PREMII CATEGORIA OPEN LOC. Premii categoria B.
I. Voucher servicii Septimia Resort - se poate folosii la serviciile de cazare, SPA, bowling și alte servicii, vin spumant, cupă + diplomă (în valoare de 1000 RON) I. Voucher servicii Septimia Resort, - se poate folosii la serviciile de cazare, SPA, bowling și alte servicii, vin spumant, cupă + diplomă (în valoare de 800 RON)
II. Voucher servicii Septimia Resort - se poate folosii la serviciile de cazare, SPA, bowling și alte servicii, vin spumant, cupă + diplomă (în valoare de 800 RON) II. Voucher servicii Septimia Resort, - se poate folosii la serviciile de cazare, SPA, bowling și alte servicii, vin spumant, cupă + diplomă (în valoare de 600 RON)
III. Voucher servicii Septimia Resort, - se poate folosii la serviciile de cazare, SPA, bowling și alte servicii, vin spumant, cupă + diplomă (în valoare de 500 RON) III. Voucher servicii Septimia Resort, - se poate folosii la serviciile de cazare, SPA, bowling și alte servicii, vin spumant, cupă + diplomă (în valoare de 400 RON)
LOC.  Premii categoria JUNIOR
I. Accesorii de bowling (voucher bowling shop în valoare de 600 RON), bilete de ștrand, vin spumant pentru copii, cupă + diplomă
II. Accesorii de bowling (voucher bowling shop în valoare de 400 RON), bilete de ștrand, vin spumant pentru copii, cupă + diplomă
III. Accesorii de bowling (voucher bowling shop în valoare de 200 RON), bilete de ștrand, vin spumant pentru copii, cupă + diplomă
Împărțirea pistelor și sistemul de joc În fiecare zi (de miercuri până sâmbătă) se organizează squad-uri de calificare, în cadrul fiecărui squad se vor juca între 1 - 12 jucători…
Detalii