Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Promoții, oferte - Paște de vis: Tradiție și relaxare

Septimia Hotels & SPA Resort

descoperă pachetul pentru Paștele Ortodox

Paște de vis: Tradiție și relaxare

Suntem încântați să vă primim în lumea fermecată a Paștelui Ortodox la Septimia Resort, unde fiecare clipă devine o poveste de neuitat. În această perioadă specială, vă invităm să trăiți experiențe pline de bucurie și sărbătoare alături de cei dragi.

🐣 Pachetul nostru de experiențe de Paște este alcătuit pentru a vă oferi cele mai frumoase amintiri, pe parcursul a patru zile pline de surprize și bucurie:

  • Cazare: 4 nopți de vis (2-6 mai 2024)
  • Mese incluse: demipensiune cu mic dejun bogat și cină tip bufet suedez + picnic în natură  + cină festivă 

REZERVĂ ACUM O ESCAPADĂ DE VIS

Descoperă mai jos activitățile de care vei avea parte în aceste zile memorabile!

Activități incluse: 2 Mai

Ora 19:00: După o zi plină de bucurie și aventură, vă invităm să vă relaxați în jurul focului de tabără, savurând sunetul delicat al viorii și gustând delicioasele gustări de slănină prăjită.

Rezervă acum

Activități incluse: 3 Mai

Ora 10:00: Dimineața începe cu o călătorie de neuitat la Parcul Mini Transilvania, urmată de o fascinantă aventură în Parcul de Insecte. Seara, de la ora 19:00, vă așteptăm la o cină festivă cu muzică și dans secuiesc, într-o atmosferă deosebită.

Activități incluse: 4 Mai

Ora 10:00: Începeți ziua cu o călătorie pitorească cu căruța la Vărșag, unde vă veți bucura de un picnic în natură. Seara, de la ora 19:00, vă așteaptă o cină festivă îmbogățită cu muzică live și un spectacol modern de dans.

Activități incluse: 5 Mai

Ora 10:00: Bucurați-vă de un moment de bucurie și veselie alături de cei mici, participând la activitățile speciale de Paște pregătite pentru ei! Vom organiza o captivantă căutare a ouălor, în care cei mici vor căuta cu nerăbdare ouăle ascunse, creând momente de amuzament și aventură. Apoi, ne vom dedica artei și creativității, pictând ouăle de Paște în culori vesele și vii, transformând aceste obiecte simple în adevărate opere de artă pline de farmec și bucurie. Un mod minunat de a crea amintiri de neuitat și de a celebra spiritul sărbătorii alături de cei mici!

RELAXARE ZILNICĂ LA SPA

Bucurați-vă zilnic de acces nelimitat la o lume a relaxării cu piscină încălzită, jacuzzi, ciubere cu apă sărată, saune și multe altele, pentru a vă reîncărca și revitaliza.

REZERVĂ ACUM

Transformați Paștele într-o poveste memorabilă la Septimia Resort, unde fiecare moment este o oportunitate de a vă bucura de tradiții, relaxare și legături de familie. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă fim gazde în această perioadă de sărbătoare, promițându-vă experiențe pline de căldură și momente memorabile alături de cei dragi.

Rezervă acum