Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Bowling-Septimia Kupa - Bowling verseny

Septimia Hotels & SPA Resort

Septimia Kupa – Bowling verseny

2021. június 28 – július 4.

VERSENYPROGRAM / BENEVEZETT JÁTÉKOSOK

EREDMÉNYEK

KÖVESD A BAJNOKSÁGOT ÉLŐBEN

OLAJAZÁS

Döntő programja – Vasárnap

Kategóriák – OPEN Profi: 170 fölötti átlaggal rendelkező játékosok

Haladó.: 170 alatti átlaggal rendelkező játékosok

Amatőr: 140 alatti átlaggal rendelkező játékosok

Junior: 18 év alatti játékosok

Benevezési díjak Profi kategória / Amatőr  / Haladó: 70 RON

Junior kategória: 60 RON

Újra nevezési díj Profi, haladó és amatőr kategóriák: 50 RON – szabad helyek függvényében
Junior kategória:
40 RON – szabad helyek függvényében
Desperado 50 RON – szabad helyek függvényében az utolsó squad után, 1 sor lejátszásával
Handicap Profi katóriában  

 

14-18 év közöttieknek 8 fa / játék
14 év alatti gyerekeknek 8 fa / játék
Handicap hölgyeknek 8 fa / játék
* az életkori és nem szerinti handicap össze adódik

Benevezési / lemondási feltételek

Telefonon, vagy e-mailben:
  • Pál Csaba – 0749 055 180
  • E-mail: bowling@septimia.ro
Versenyprogram:
  • Selejtező: hétfőtől szombatig
  • Desperado: rögtön az utolsó squad után
  • Döntők: Vasárnap
Lemondási feltételek: Ha egy játékos a játék kezdete előtt 30 perccel nem jelenik meg, akkor a várólistán soron következő játékos lép a helyére. A lefoglalt helyek nem átruházhatók más játékosok számára.

Pályák / olajazás:
Lanes 6 lanes, QubicaAMF SPL lane
Approach QubicaAMF Ultra Slide
Pinsetter QubicaAMF 90 XLi
Oil machine KEGEL Kustodian Model B

KATEGÓRIÁK

PROFI kategória: A versenybe iratkoztatnak amatőr és leigazolt sportolók egyaránt, a Sportfederáció által kibocsátott igazolással. Az elmúlt két évben a 170 fölötti átlaggal rendelkező játékosok csak az PROFI kategóriába nevezhetnek, függetlenül, hogy leigazolt játékosok vagy sem.
Haladó kategória:  Azok a versenyzők, akiknek az előző versenyeken jegyzett átlagai 170 fa alatti, jogosultak ebbe a kategóriába  nevezni, ha szeretnének.
Amatőr kategória: 
Most kezdőknek is van esélyük arra, hogy kategóriájukban is díjat nyerjenek, mert új kategóriát hirdetünk! Azok a versenyzők, akik korábban nem vettek részt versenyeken vagy az utolsó versenyeken jegyzett átlaga 140 fa alatti, nevezhetnek ebbe a kategóriába.
JUNIOR kategória: 
Ebben a kategóriában minden 18 év alatti fiatal részt vehet.
A benevezés a részvételi díj kifizetésével lép érvénybe.
A juniorok, amatőrök, illetve a haladók nevezhetnek a profi kategóriába is ( az amatőrök is a haladóba), de ezt a squad megkezdése előtt jelezniük kell és arra is külön benevezést kell fizessenek ( nem újra nevezési díjat)!
A nevezések időrendi sorrendjében állnak össze a squadok. Amennyiben egy squad teljesen megtelt, a játékosok várólistára iratkozhatnak (telefonon, valamint e-mailben a bowling@septimia.ro címen).

NYEREMÉNYEK

HELY PROFI/OPEN KATEGÓRIA NYEREMÉNYEK HELY HALADÓ KATEGÓRIA NYEREMÉNYEK
I. "Hétvége a Septimia Resort-ban" - szálláscsomag, bowling kellékek, strand belépő, pezsgő, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 1000 RON) I. Bowling kellékek, GoKart utalvány, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 600 RON)
II. "Hétvége a Septimia Resort-ban" - szálláscsomag, strand belépő, pezsgő, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 800 RON) II. 4 óra bowling játék, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 400 RON)
III. Septimia ajándékutalvány, strand belépő, pezsgő, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 1000 RON) III. 2 óra bowling játék, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 200 RON)
HELY AMATŐR KATEGÓRIA NYEREMÉNYEK HELY JUNIOR KATEGÓRIA NYEREMÉNYEK
I. Bowling kellékek, GoKart utalvány, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 600 RON) I. Bowling kellékek, GoKart utalvány, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 600 RON)
II. 4 óra bowling játék, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 400 RON) II. 4 óra bowling játék, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 400 RON)
III. 2 óra bowling játék, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 200 RON) III. 2 óra bowling játék, strand belépők, kupa, oklevél (a nyeremény értéke 200 RON)
A PÁLYÁK FELOSZTÁSA ÉS A JÁTÉKMENET: Minden nap (hétfőtől szombatig) selejtező squadok folynak, minden squad keretén belül maximum 12 játékos játszik, a benevezők függvényében. Túljelentkezés esetén a szervezők dönthetnek úgy,…
Bővebben