Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Cupa Septimia - Concurs de Bowling 2024 - Calificări în finală - Cupa Septimia

Septimia Hotels & SPA Resort

Calificări în finală – Cupa Septimia

Împărțirea pistelor și sistemul de joc

În fiecare zi (de miercuri până sâmbătă) se organizează squad-uri de calificare, în cadrul fiecărui squad se vor juca între 1 – 12 jucători în funcție de înscriere, în caz de supra solicitare, organizatorul poate decide extinderea numărului jucătorilor care participă într-un squad dar nu mai mult cu 6 persoane pe squad, iar mereu vor încerca sa aloce un număr egal de jucător pe fiecare pistă.
Înscrieri: 4 jocuri / squad
Reînscrieri: 4 jocuri / squad
Jucătorii vor juca câte 1 sau 2 pe pista, în sistem european; toate cele 4 jocuri de calificare se vor juca pe același pistă unde au început jocul fără mutări între jocuri.
Repartizarea pe piste se va efectua în urma tragerii la sorți. Tragerea la sorți a pistelor va fi efectuată în prezența jucătorilor de către organizatori.
Pentru încălzire se vor aloca 5 min./jucător/pistă. Jocurile nu pot începe decât la indicația oficialilor turneului.
Scorul se înregistrează per joc. Cele patru jocuri formează un squad.
Rezultatul celei mai bune squaduri reprezintă scorul jucătorului de calificare, cel care va fi luat în calcul la stabilirea finaliștilor.
Jucătorii pot să se reînscrie în oricâte squaduri doresc, dacă se încadrează în limita timpului alocat.
Este permisă numai o intrare și un număr nelimitat de reintrări.

Calificări în finală (nu se plătește pentru jocurile în finalele)
În caz de egalitate la clasamentul de calificare, la totalul popice, vom folosi următorul criteriu de departajare: se compară totalul popicelor doborâte din ultimul joc (game) din squadul cu care se califică, al jucătorilor la care s-a constatat egalitate. Jucătorul cu cel mai mare ultim joc se clasează în fața. Dacă se repeta egalitatea, atunci se compară totalul popicelor doborâte la penultimul joc (game) și așa mai departe până se constata diferența.

CATEGORIA B*: ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 12 jucători  din clasament. Vor juca trei jocuri, după rezultatul popicelor doborâte se vor califica 4 jucători și vor juca în aceeași sistem cum este descris în FINALA PAS 2-3.

CATEGORIA  Juniori*: Se organizează finale dacă există suficienți concurenți pentru a organiza finala (min. 12 jucători). ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA direct 4 jucători și vor juca în aceeași sistem cum este descris în FINALA PAS 2-3.

* finala se va organiza numai dacă sunt min. 12 jucători înscriși în categoria respectivă.

CATEGORIA OPEN

ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 12 de jucători:
  • ÎN FINALĂ SE VOR CALIFICA 12 jucători cu cele mai bune rezultate din clasament
.
Vor juca trei jocuri, după rezultatul popicelor doborâte se vor califica 4 jucători și vor juca în aceeași sistem cum este descris în FINALA PAS 2-3.