Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Septimia Kupa - Bowling verseny-SEPTIMIA KUPA - DÖNTŐBE JUTÁS

Septimia Hotels & SPA Resort

SEPTIMIA KUPA – DÖNTŐBE JUTÁS

A PÁLYÁK FELOSZTÁSA ÉS A JÁTÉKMENET:

Minden nap (szerdától szombatig) selejtező squadok folynak, minden squad keretén belül maximum 12 játékos játszik, a benevezők függvényében. Túljelentkezés esetén a szervezők dönthetnek úgy, hogy maximum 6 játékossal megnövelik az adott squad nevezői létszámát, minden esetben egyenlő elosztásra törekedve pályánként.

Benevezés: 4 játék / squad

Újra nevezés: 4 játék / squad

Minden pályán 1 vagy 2 játékos játszik európai rendszerben; mind a 4 játékot ugyanazon a pályán játszák le, ahol elkezdték az első játékot.

Sorsolással dől el a pályák felosztása. A sorsolás a játékosok jelenlétében történik a szervezők által.

A bemelegítés 5 perc/játékos/pálya. A verseny nem kezdődhet a szervezők jelzése nélkül.

Az eredmény játékonként vezetődik. A négy játék alkot egy squad-ot.

A játékosok legjobb squadjának eredményei kerül a végső rangsorba, ahonnan sor kerül a továbbjutók listájának felállítására.

A játékosok korlátlan számú squad-ba iratkozhatnak, amennyiben a kijelölt időbe beleférnek.

Egyetlen benevezés lehetséges, korlátlan számú újra nevezéssel.

Továbbjutás a döntőbe
A selejtező rangsorban kialakult egyenlő eredmény esetén a következő kritériumokat vesszük figyelembe: a játékosok továbbjutási squad utolsó játékát vesszük figyelembe. Az a játékos kerül előnybe, akinek az eredménye az utolsó játékban jobb volt. Ha ebben az esetben is egyenlő eredmény merül fel, akkor az utolsó előtti játék eredményét vesszük figyelembe.

B kategória döntőjébe* 12 játékos jut tovább a rangsor szerinti eredmény alapján. 3 game-et gurítana, melyből a legjobb 4 játékos jut tovább és ugyanolyan rendszerben fogják lejátszani ahogyan a döntő 2-3. lépésében már le van írva.

Junior kategóriák döntőjébe* csak elegendő nevezés esetén kerül megszervezésre (min. 12 játékos). 4 játékos jut tovább és ugyanolyan rendszerben fogják lejátszani ahogyan a döntő 2-3. lépésében már le van írva.

*A döntő csak min. 12 benevezett játékos esetén kerül megrendezésre, kategóriánként értelmezve.

OPEN kategória

12 játékos jut tovább a rangsor szerinti eredmény alapján (csak 13 benevezett játékos felett). 3 game-et gurítana, melyből a legjobb 4 játékos jut tovább és ugyanolyan rendszerben fogják lejátszani ahogyan a döntő 2-3. lépésében már le van írva.

12 benevezett játékos alatt 4 személy jut a döntőbe