Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Programe / Parteneri - PROGRAME PENTRU FAMILII

Septimia Hotels & SPA Resort

PROGRAME PENTRU FAMILII

Parcul Mini Transilvania

Fă turul Ardealului într-o singură zi!
Parcul Mini Transilvania este singurul parc tematic, multicultural, cu machete ale unor clădiri istorice din România. Este situat la Băile Szejke, în apropierea orașului Odorheiu Secuiesc.

Detalii: www.minitransylvania.ro

Laboratorul Foto Kováts Odorheiu Secuiesc

Vă invităm la o călătorie în timp în singurul studio de fotografie din Europa care funcţionează doar prin utilizarea luminii naturale. Pot fi văzute aparate de fotografiat antice, fundaluri, decoruri şi alte accesorii de epocă. Puteţi arunca o privire în interiorul unor camere de 100 de ani, vă puteţi convinge de mirajul developării pozelor în alb-negru în camere întunecate.

Detalii pe pagina de web

Galffis chocolates

Manufactura GALFFIS este prima fabrică de ciocolată din Transilvania. În fabrica prezintă secretele producției de ciocolate deosebite, unde puteți gusta mai multe feluri de ciocolată.

Detalii: www.galffis.ro

Degustare de pălincă Jamy pentru părinți

Vizitarea Distileriăriei Jamy – parcurgeți drumul fructului din livadă până la pahar. Misiunea lor este sa obține distilate de fructe de cea mai înaltă calitate, utilizând tehnologie de ultima generatie în domeniu. Vizitând distileria puteți afla secretul creării palinciilor handcrafted Jamy din categoria fructe de bază.

Detalii: www.palincajamy.ro