Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

PROGRAMOK / AJÁNLATOK-Családi programok

Septimia Hotels & SPA Resort

Családi programok

Mini Erdély Park

Járd körbe Erdélyt egyetlen nap alatt!
A Mini Erdély Park Románia egyetlen multikulturális, tematikus makettparkja, amelyben Erdély legfontosabb történelmi épületeinek kicsinyített mását tekinthetik meg az érdeklődők.

Részletek: www.minitransylvania.ro

Kováts fényképészet

Az 1876 óta folyamatosan működő fényképészetet jelenleg a család negyedik generációja vezeti Székelyudvarhelyen. A 130 évet felölelő fényképészeti anyag (80 ezer negatív) digitalizálása, a közönséggel való megismertetését kiemelt céluknak tartjuk. Az eredeti állapotában megőrzött épület számtalan érdekességet kínál az érdeklődőknek. Antik fényképezőgépek, felszerelések, korabeli díszletek segítségével utazhatnak vissza az időben látogatóink.

Részletek: www.kovatsfenykepeszet.ro

Galffis chocolates

A GALFFIS csokoládé Erdély első csokoládémanufaktúrája. Az üzembe látogatóknak bemutatják a csokoládékészítés fortélyait. Csokoládétörténeti előadást a legfinomabb saját márkás kávék és teák társaságában hallgathatják végig az ide látogatók.

Részletek: www.galffis.ro

Jamy pálinkafőzde látogatás felnőtteknek

A pálinkafőzdébe való látogatása során bemutatják a gyümölcs útját a fától a pohárig. Minőségi gyümölcs párlatok előállítására törekszenek, újgenerációs technológiával. Főzdelátogatás alatt bepillantást nyerhet a minőségi székely pálinka készítés titkaiba.

Részletek: www.palincajamy.ro